10 ondernemersjaren waar ik dankbaar voor ben

Op maandag 11 juli 2011 stapte ik de KvK binnen om mij in te schrijven als ondernemer en hiermee liet ik mijn vaste baan voor wat het was om het ondernemerspad op te gaan. Hier heb ik geen seconde spijt van. Sterker nog, ik ben juist heel blij dat ik die stap heb gezet want het heeft mijn leven op vele vlakken enorm verrijkt en daar ben ik heel dankbaar voor!

In de afgelopen 10 jaar heb ik een zoektocht gehad naar mijn ideale business. Waar ik begonnen ben met een PR-/communicatiebureau, voortkomend uit mijn werkzaamheden die ik destijds deed als hoofd communicatie, bleef ik mijzelf steeds verder ontwikkelen en daarmee ook zoeken naar mijn volgende stap. Sinds mijn hart met mijn Ziel is verbonden vielen alle puzzelstukjes op hun plek en kreeg ik mijn DROOMbusiness helder. En dat gun ik jou ook, jouw DROOMbusiness of -baan!

In mijn 10-jarig ondernemersbestaan laat ik je graag meevieren en deel hiervoor 10 cadeaus uit die jou op jouw journey een stukje op weg kunnen helpen naar jouw DROOMbusiness of -baan. Laat hieronder jouw felicitatie achter, jouw voornaam, achternaam, bedrijfsnaam (optioneel) en e-mailadres.

Deze actie loopt tot 10 dagen na 11 juli, oftewel tot en met 20 juli. Daarna verloot ik de cadeaus onder alle inzenders. Mocht jij één van de winnaars zijn, dan ontvang je persoonlijk een bericht van mij. Dit zijn de cadeaus die je kunt winnen:

  1. Professionele fotoshoot – Brenda Roos Fotografie
  2. Mentor- en inspiratiesessie – Peter Michel Heilmann van 5Delta
  3. Boek Power of the Heart
  4. Inner Compass Cards Kaartendeck (NL)
  5. Zielsportret – Ingrid Jetten van Essential Awakening
  6. Klanksessie – Antoon Verwer van Bewustwordingscentrum Het Inzicht
  7. JOY-gesprek – documentairemaker Sandra Korse
  8. Documentaire Down to Earth inclusief wisdom postcards
  9. Rozenkwarts edelsteen inclusief hartje
  10. Shungiet steen met Flower of Life

Vanuit liefde en verbinding,
Mieke