Inner Power Health

Versterk jouw inner power met een gezond en vitaal lichaam. Eén van de aspecten, gezondheid,

kun je op allerlei manieren voeden. Denk aan spirituele voeding, mentale voeding,

maar ook met datgene wat je eet en drinkt.

Er kunnen momenten in je leven zijn dat jouw gezondheid het laat afweten. Als je daar op een holistische manier naar kijkt en ook via de Germaanse geneeskunde zie je dat er vaak een diepere betekenis achter zit en ook dat er sprake is van oorzaak en gevolg (lees een conflict en het uitbreken van een ziekte).

Op deze momenten kan jouw immuunsysteem een boost kan gebruiken om herstel van jouw gezondheid verder te ondersteunen. In de zoektocht naar goede en bewezen producten ben ik gestuit op Biozar Original. Dit is een voedingssupplement dat natuurlijke ingrediënten bevat, waaronder een keur aan kruiden die helpen tot herstel van de weerstand. De vele opzienbarende resultaten die het heeft opgeleverd, zorgen ervoor dat ik helemaal achter dit product kan staan en het jou kan aanraden.

Een flesje Biozar van 250 ml kun je hier bestellen voor € 99,50.

Op de website van Biozar Original kunt u nog meer informatie vinden over het product. Op YouTube kunt u enkele video referenties vinden en hieronder staan enkele referenties uit mijn persoonlijke netwerk.

Bekijk de vitaliteitsmeting van Biozar, uitgevoerd door Vortex Vitalis. 

Biozar

Miep: “Mijn handen waren helemaal opgezwollen, hier en daar al open gebarsten en waren enorm pijnlijk. Daarom was mijn energiepeil ook heel erg naar beneden gedaan, sterker nog ik kon uren slapen overdag. Na een paar weken zag ik enorme verbetering en na ruim een maand kreeg ik mijn normale handen weer ‘terug’”.