DROOM
programma

🟉🟉 Ontdek jouw Zielsmissie en creëer jouw DROOMbusiness 🟉🟉

Volg jouw Zielsmisse, ga in jouw volledige potentieel staan en bouw een DROOMbusiness waarmee je de juiste klanten aantrekt. Ervaar hierbij meer rust, blijheid, vanzelfsprekendheid, synchroniciteit en zelfs MAGIE in het ondernemen.

Dit is waar we mee aan de slag gaan en dit is tevens wat ervoor nodig is om jouw Zielsmissie te volgen, jouw volledige potentieel te benutten en de juiste stappen te zetten om tot jouw DROOMbusiness te komen.

1. Leef jouw Zielsmissie door jouw hart met jouw Ziel te verbinden

 • Je krijgt jouw unieke Zielsportret die jouw hart met jouw Ziel verbindt. Het laat jou je essentie zien en het vormt jouw innerlijke kompas, gericht op bezieling in je leven en intense levensvreugde.
 • Je ontvangt de ST🟉R-methode waarin je kunt zien wat je kunt doen in jouw dagelijkse leven. Plus hoe je jouw business zodanig kan transformeren dat het volledig in lijn is met jouw volledige potentie.
 • Je ontdekt hier ook jouw authentieke kracht mee, wat jouw dromen en wensen zijn en welke verlangens je hebt. 
 • Jouw Zielsportret helpt je om jouw oude patroon los te laten en jouw Zielsmissie te gaan volgen. Door het volgen van jouw intuïtie heb je al keuzes gemaakt om steeds dichter bij jezelf te komen. 

2. Verhoog jouw bewustZIJN

 • Je leert hoe je jouw bewustZIJN kan verhogen, jouw intuïtie versterkt en om met zuivere intenties te werken. Hierdoor kom je steeds dichterbij jezelf en ontdek je het potentieel dat in jou zit.
 • Je ontdekt aan de hand van de bewustzijnsschaal hoeveel potentie er in jou aanwezig is en wat jij kunt veranderen in jouw emoties, gedrag, gedachten en overtuigingen. Jouw huidige bewustZIJN zorgt nu voor een bepaald energieniveau. Je zult zien wat het verhogen van jouw bewustZIJN gaat doen met je energie. 
 • De inside-out & outside-in methode helpt jou om jouw vergroot bewustZIJN te verhogen. Hierdoor kun je nog meer contact kan maken met jouw Inner Power en ervaar je meer en meer de magie van bewustZIJN.  

3. Leer varen op jouw innerlijke kompas

 • Met de ‘Voice’-methode leer je om te luisteren naar jouw intuïtie en om het te ‘verstaan’. Hierdoor leer je om jouw intuïtie helemaal te vertrouwen en er écht op te kunnen varen.  
 • Door jouw intuïtie te volgen kun je je oude patroon doorbreken en juiste keuzes maken. Dit zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft zodat je koers kan houden om jouw Zielsmissie te volgen.
 • Je leert om vanuit zuivere intenties te werken en je de juiste klanten aantrekt.

4. Krijg helder hoe jouw nieuwe of getransformeerde business eruit ziet

 • Als je jouw Zielsportret ontvangt, vallen jouw puzzelstukjes samen. Je ziet wat jouw essentie is en het vormt de blauwdruk voor jouw bedrijf. Hierdoor kun je alleen nog maar het juiste doen en gaat het ondernemen moeiteloos.
 • Met de ST🟉R-methode krijg je helder hoe jouw business eruit gaat zien en hoe je daar naartoe kan transformeren. Hiermee creëer je in 15 weken jouw DROOMbusiness en doe je wat het allerbeste bij jou paste en het allerliefste doet.

5. In 8 stappen ligt jouw route klaar om jouw DROOMbusiness neer te zetten.

 • Je Zielsportret laat je zien wat je hier op Aarde te doen hebt. Het Universum zal jou helpen en ondersteunen om dit uit te voeren. Door een gedegen stappenplan heb je een blauwdruk in handen om met jouw DROOMbusiness geld te verdienen.
 • Je bouwt in 8 stappen jouw DROOMbusiness. Met een passend droommodel (lees verdien- of businessmodel) voor jouw (nieuwe) bedrijfsactiviteiten maak je alles kloppend om in de nieuwe (5D) wereld te ondernemen. Dit zorgt voor rust en vanzelfsprekendheid in het ondernemen.
 • Zet jouw stappen zetten om van 3D naar 5D te gaan ondernemen en ervaar hoe je vanuit verbinding, ‘purpose’, overvloed, authenticiteit en flow werkt.

Met jouw Zielsportret krijg je direct helder wat jouw essentie is en jouw authentieke kracht. Dit is al een cadeau op zich. Zakelijk gezien vormt het de blauwdruk voor jouw DROOMbusiness. 

Dit is een holistisch programma om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien. Het omvat alles om binnen 15 weken tot jouw DROOMbusiness te komen die helemaal past bij jou én de nieuwe wereld. Je hoeft niet langer allemaal cursussen en trainingen te volgen om ‘wijzer’ te worden. Je verbindt je met jouw innerlijke wijsheid en jouw Inner Power en laat dit verder groeien. De sterren vormen een belangrijk onderdeel voor jou en jouw business. 

Je kunt een 1 op 1 coach inhuren voor jouw persoonlijke ontwikkeling én een 1 op 1 coach om zakelijk te transformeren. Dit programma biedt je beide en bespaart jou veel geld. Daarnaast is er een community van gelijkgestemden, waardoor je er niet alleen voor staat. In dit traject kun je alles in je eigen tempo doen via de online academy van Inner Power Circle.

Je krijgt toegang tot twee-wekelijkse coachingscalls met de groep. Hier kan je jouw vragen stellen en delen waar je tegenaan loopt. Daarnaast krijg je bij elke module van de ST🟉R-methode een individuele coachingsessie.   

De komende periode start geen DROOMprogramma om te werken aan jouw DROOMbusiness. De aandacht wordt nu vooral gelegd aan het ontwikkelingen van de Tzolkin-Toolkit om niet alleen jouw blauwdruk, maar ook die van mensen in jouw omgeving (zoals teamleden, coachklanten) op een eenvoudige manier inzichtelijk te maken, zodat jij je vooral op jouw kwaliteiten, talenten en gave kan richten. 

Mijn doel is om de duizenden jaren oude wijsheid van de Maya’s versneld de wereld in te helpen. Hiermee kunnen mooie sprongen worden gemaakt richting de Nieuwe Wereld. Als velen hun zogeheten blauwdruk kennen, ligt er een enorm groeipotentieel voor ze klaar.

Wil jij hieraan jouw steentje bijdragen? Laat het me weten via de onderstaande button. Ik houd je dan op de hoogte van de ontwikkelingen van de Tzolkin-Toolkit en hoe dit in z’n voordeel voor jou kan werken.   

Kun je niet wachten en wil je alvast jouw eerste stappen zetten met de Maya wijsheid? In mijn e-book neem ik je mee in de basis van de Tzolkin. Ook ontdek je de 3 sleutels tot jouw spirituele blauwdruk. 

Vanuit liefde en verbinding,
Mieke

Ik ben heel blij dat ik met Mieke heb mogen samenwerken. Droombusiness werd droomleven en mede door Mieke heb ik mijn eigen puzzel compleet gemaakt.

Marjo van Weenen

Center for Innerbalance