DROOM
baan

🟉🟉 Ontdek jouw Zielsmissie en laat jouw DROOMbaan niet langer op je wachten 🟉🟉

Volg jouw Zielsmisse, ga in jouw volledige potentieel staan en manifesteer jouw DROOMbaan waarin jij helemaal tot je recht komt. Ervaar hierbij meer rust, blijheid, vanzelfsprekendheid, synchroniciteit en zelfs MAGIE in je dagelijkse werk.

Dit is waar we mee aan de slag gaan en dit is tevens wat ervoor nodig is om jouw Zielsmissie te volgen, jouw volledige potentieel te benutten en de juiste stappen te zetten om bij jouw DROOMbaan uit te komen.

1. Ontdek jouw Zielsmissie

 • Je ontvangt jouw unieke Zielsportret die jouw hart met jouw Ziel verbindt. Het laat jou zien wie je in essentie zien bent. Het vormt jouw innerlijke kompas, gericht op bezieling in je leven en intense levensvreugde.
 • Met de ST🟉R-methode ontvang je vijf modules die jou begeleiden om in te zien wat je kunt doen in jouw dagelijkse leven én hoe jouw DROOMbaan volledig in lijn kan zijn met jouw volledige potentie.
 • Je ontdekt hier ook jouw authentieke kracht mee, wat jouw dromen en wensen zijn en welke verlangens je hebt. 
 • Jouw Zielsportret helpt je om jouw oude patroon los te laten en jouw Zielsmissie te omarmen. Door het volgen van jouw intuïtie heb je al keuzes gemaakt om steeds dichter bij jezelf te komen. 
DROOMbaan

2. Verhoog jouw bewustZIJN

 • Je leert hoe je jouw bewustZIJN kan verhogen, jouw intuïtie versterkt en om met zuivere intenties te werken. Hierdoor kom je steeds dichterbij jezelf en ontdek je het potentieel dat in jou zit.
 • Je ontdekt aan de hand van de bewustzijnsschaal hoeveel potentie er in jou aanwezig is en wat jij kunt veranderen in jouw emoties, gedrag, gedachten en overtuigingen. Jouw huidige bewustZIJN zorgt nu voor een bepaald energieniveau. Je zult ervaren wat het effect is als jij jouw bewustZIJN verhoogt. 
 • De inside-out & outside-in methode helpt jou om jouw vergroot bewustZIJN te verhogen. Hierdoor kun je nog meer contact kan maken met jouw Inner Power en ervaar je meer en meer de magie van bewustZIJN.  

3. Leer varen op jouw innerlijke kompas

 • Met de ‘Voice’-methode leer je om te luisteren naar jouw intuïtie en om het te ‘verstaan’. Hierdoor leer je om jouw intuïtie helemaal te vertrouwen en er écht op te kunnen varen.   
 • Door jouw intuïtie te volgen kun je je oude patroon doorbreken en juiste keuzes maken. Dit zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft zodat je koers kan houden om jouw Zielsmissie te volgen. 
 • Je leert om vanuit zuivere intenties te werken en je jezelf met de juiste mensen omringt.
Manifesteer je droombaan

4. Manifesteer jouw DROOMbaan

 • Met jouw Zielsportret én alle ervaringen van jouw (werkzame) leven, vallen de puzzelstukjes voor jou samen. Je ziet wat jouw essentie is en dit vormt de blauwdruk voor jouw ideale baan. Je wil alleen nog maar het juiste doen, gaan voor de ideale baan en moeiteloos werken.
 • Door de ST🟉R-methode krijg je helder hoe jouw baan eruit gaat zien en hoe je daar naartoe kan transformeren. In 12 weken wordt niet alleen jouw DROOMbaan helder, je zet ook concrete stappen om te doen wat het allerbeste bij jou paste en het allerliefste doet.

5. In 7 stappen recht op je doel af

 • Je Zielsportret laat je zien wat je hier op Aarde te doen hebt. Het Universum zal jou helpen en ondersteunen om dit uit te voeren. Door het DREAM-framework kom je in de actie-stand om in 7 stappen bij jouw DROOMbaan uit te komen.
 • Je hebt vertrouwen in jouw eigen krachten, capaciteit en wijsheid om de nieuwe of gewijzigde koers in te zetten en durft helemaal in jouw grootsheid te gaan staan. 
 • Je bent er klaar voor om datgene te gaan doen wat je hier op Aarde te doen hebt en zet stappen om van 3D naar 5D te gaan werken. Ervaar hoe je vanuit verbinding, ‘purpose’, overvloed, authenticiteit en flow werkt.

Met jouw Zielsportret krijg je direct helder wat jouw essentie is en jouw authentieke kracht. Dit is al een cadeau op zich. Het is één van de uitgangspunten voor jouw DROOMbaan. 

Dit is een holistisch programma om in 12 weken bij jouw DROOMbaan uit te komen die helemaal past bij jou én de nieuwe wereld. Je hoeft niet langer allemaal cursussen en trainingen te volgen om ‘wijzer’ te worden. Je verbindt je met jouw innerlijke wijsheid en jouw Inner Power en laat dit verder groeien. De sterren vormen een belangrijk onderdeel voor jou en jouw baan. 

Je kunt een 1 op 1 coach inhuren voor jouw persoonlijke ontwikkeling én een 1 op 1 werk. Dit programma biedt je beide en bespaart jou veel geld. Daarnaast is er een community van gelijkgestemden, waardoor je er niet alleen voor staat. In dit traject kun je alles in je eigen tempo doen via de online academy van Inner Power Circle.

Je krijgt toegang tot twee-wekelijkse coachingscalls met de groep. Hier kan je jouw vragen stellen en delen waar je tegenaan loopt. Daarnaast krijg je bij elke module van de ST🟉R-methode een individuele coachingsessie.  

De komende periode start geen DROOMprogramma om te werken aan jouw DROOMbusiness. De aandacht wordt nu vooral gelegd aan het ontwikkelingen van de Tzolkin-Toolkit om niet alleen jouw blauwdruk, maar ook die van mensen in jouw omgeving (zoals teamleden, coachklanten) op een eenvoudige manier inzichtelijk te maken, zodat jij je vooral op jouw kwaliteiten, talenten en gave kan richten. 

Mijn doel is om de duizenden jaren oude wijsheid van de Maya’s versneld de wereld in te helpen. Hiermee kunnen mooie sprongen worden gemaakt richting de Nieuwe Wereld. Als velen hun zogeheten blauwdruk kennen, ligt er een enorm groeipotentieel voor ze klaar.

Wil jij hieraan jouw steentje bijdragen? Laat het me weten via de onderstaande button. Ik houd je dan op de hoogte van de ontwikkelingen van de Tzolkin-Toolkit en hoe dit in z’n voordeel voor jou kan werken. 

Vanuit liefde en verbinding,
Mieke