** Soul Business Blueprint **

is voor voorlopers in de Nieuwe Wereld die
hun business willen uitlijnen met hun Zielspad.

Ben jij een ondernemer én een voorloper in de Nieuwe Wereld?

 …. en ….

Ben jij er klaar voor om jouw business in lijn te krijgen met jouw Zielspad?
Lees dan verder.

 

Je voelt dat de tijd gekomen is om de volgende stap te zetten met jouw business. Je wil graag dat het past bij wie je nu bent en waar je nu staat. Een stap die daar heel goed bij past, is het uitlijnen met jouw Zielspad. Met datgene dat jij hier op Aarde mag doen. 

De Tzolkin biedt je veel inzichten in jezelf en je kan het ook toepassen in je business. Zo kun je erachter komen wat jouw missie is, wat jouw talenten zijn en jouw gave. Maar ook wat jouw doel in je leven is én niet onbelangrijk, hoe je in beweging komt. 

Na alle stappen die je al op persoonlijk én op zakelijk vlak hebt gezet, reikt de Soul Business Blueprint je een mooie verdieping aan in jezelf en voor je business. Hiermee kun je met jouw business een stevige plek in de Nieuwe Wereld innemen. 
 

Combineer jouw Inner Power Profiel en het Soul Business Blueprint…. 

…en er ontstaat MAGIE!

Het is ongelofelijk wat je aan de hand van de Tzolkin allemaal krijgt aangereikt . En dat alleen aan de hand van jouw geboortedatum. Je kunt zien hoe jouw levenspad eruit ziet en een stapje dieper, jouw Zielspad. Dat op zich als is fantastisch! Ook biedt het je veel inzichten en handvaten hoe je meer IN je kracht kan staan.

Als ik je dan ook nog eens laat zien hoe je dit combineert aan de hand van het Soul Business Blueprint ligt de weg helemaal voor jou klaar om jouw positie in de Nieuwe Wereld stevig in te nemen. 

Ik ben er zelf super enthousiast over het Soul Business Blueprint. Het biedt je die verdieping in jezelf én je business die zo ontzettend krachtig is. Je gaat echt next level! 

 

Dit is wat je ontvangt voor jouw Soul Business Blueprint

♥  Jouw Inner Power Profiel aan de hand van jouw geboortedatum

Hierin ontdek je: 

 • Wat jouw essentie is en jouw innerlijke kompas.
 • Wat jouw levenspad én spirituele pad is.
 • Wat de kwaliteiten zijn die je van nature hebt.
 • Wat jouw talenten zijn en jouw gave is. 
 • Hoe je toegang krijgt tot jouw gave. 
 • Welke valkuilen jou tegenhouden om jouw potentieel ten volle te gaan benutten.
 • Waar jouw groeipotentieel ligt.
 • Wat jij hier op Aarde komt doen. 

 

Soul Business Blueprint 

Om jouw business uit te kunnen lijnen met Zielspad ontvange je het Soul Business Blueprint. In de Zoom-call lopen we dit samen door om er zo invulling aan te geven voor jouw business . 

Het Soul Business Blueprint bevat o.a.: 

 • Inzicht in jouw Zielspad
 • Je ontdekt o.a.: 
   * Wat jouw missie is in je leven
   * Welk doel je hebt in je leven

   * Wat jou structuur kan geven om je     
      grenzen vast te stellen

   * Hoe je in beweging komt om datgene
      te realiseren dat je voor ogen hebt  
 • Werkbladen om alles uit te werken en toe te spitsen op jouw business 

♥ Een opname van de Zoom-call

Na de Zoom-call ontvang je een opname zodat je op jouw eigen tempo het doornemen van zowel jouw Inner Power Profiel als jouw Soul Business Blueprint nogmaals tot je kan nemen.  

♥ Een Zoom afspraak  

Nadat je jouw Inner Power Profiel per e-mail hebt ontvangen en het Soul Business Blueprint hebt doorgenomen, plan je een afspraak in om het door te nemen. 

We gaan uitgebreid in op de verschillende onderdelen en wat dit voor jou betekent. 

Je kunt uitgebreid de vragen stellen die bij je zijn opgekomen na het lezen van jouw Inner Power Profiel en he tSoul Business Blueprint en maken de vertaling naar jouw business.

In een transformerende wereld waarin we nu zitten, waarin het oude wordt losgelaten en we het nieuwe, onbekende mogen omarmen, zijn we op zoek naar handvaten om dit zo goed mogelijk vorm te geven.

Je hebt zelf al veel innerlijk werk gedaan, hebt allerlei transformaties ondergaan. Misschien zijn er nog wel eens momenten dat je er ‘bent’ na zoveel processn, maar niets is minder waar. Dit is een voortdurend proces waarbij je steeds een stapje dieper gaat.

Je bent je van veel bewust, juist door alles wat je hebt meegemaakt, doorgemaakt en de reis die jouw leven heet. En toch is er ook nog wat ongrijpbaars, jouw Zielspad.

De Tzolkin biedt je allerlei handvaten hiervoor en ik, met mijn Witte Wereldoverbrugger zonnezegel op mijn Zielspad, help je om het spirituele te vertalen naar het zakelijke. Oftewel, hoe je jouw Zielspad vertaalt naar jouw business om het zodoende met elkaar uit te lijnen. 

Dat jij er nu klaar voor bent om datgene dat jij te doen hebt op Aarde te vertalen naar jouw business daar ben ik super blij mee! Dat is waarom jij hier op Aarde gekomen bent. En hiermee kun jij nog meer impact maken om de Nieuwe Wereld te creëren. Dit is waar ik zo naar uit kijk. Ik zou zeggen, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

   >>   Wil je nog graag meer weten over het Soul Business Blueprint?  <<

Je bent op het punt gekomen dat je jouw volgende stap wil zetten.
Plan een afspraak in als jij:

 

 • De voorloper van de Nieuwe Wereld bent die next level wil gaan 
 • Toe bent aan een verdieping en verfijning van jouw business op spiritueel vlak
 • Met jouw business een stevige plek in de Nieuwe Wereld wil innemen
 • Hier op Aarde wil doen wat je werkelijk te doen hebt
 • Jouw (spirituele) blauwdruk wil leren kennen
 • Datgene wil doen waar je heel blij van wordt én waar je de wereld mooier mee maakt

Ik heb het Inner Power Profiel van op basis van Tzolkin laten opstellen door Mieke en hier super mooie inzichten uit kunnen halen voor mezelf en mijn bedrijf. Door deze inzichten heb ik nu een Soul Business Blueprint en weet ik beter waar ik heen wil met mijn bedrijf. Het Inner Power Profiel en de gesprekken met Mieke waren erg prettig en verhelderend. Mieke weet haar enthousiasme voor de methodiek goed over te brengen en zorgt voor een uitstekende toelichting bij onderdelen. Aanrader voor iedereen die eens wat dieper wilt duiken en wat meer wil weten over deze oude wijsheden van de Maya’s.

Kim Diemeer

Terug naar je natuur

Ik ben heel blij dat ik met Mieke heb mogen samenwerken. Droombusiness werd droomleven en mede door Mieke heb ik mijn eigen puzzel compleet gemaakt.

Marjo van Weenen

Center for Innerbalance