DROOM JIJ VAN EEN NIEUWE WERELD?                      

van IK naar WIJ

Waarom wordt er zo omgegaan met…(vul het maar in)? Dit kan en móet anders!

Jij voelt onvrede over hoe dingen nu zijn en gaan rondom een thema of misschien wel meerdere thema’s in de wereld.

Het gemakkelijkste is om erover te klagen en daarin bondgenoten te vinden. Om je werkelijk in te zetten voor een verandering, dat vraagt enorm veel lef. De wereld heeft mensen nodig die, tegen de stroom in, durven te gaan staan.
Dat is leiderschap.

Dat betekent dat je op een weloverwogen manier je positie op het spel durft te zetten en zegt: ‘Dit gaan we doen’. Mega spannend (misschien). 

Voel jij dit, diep van binnen? Of je nu in de ‘droom-fase’ zit of al stappen zet, je hoeft deze stappen niet langer alleen te zetten.

Wij, Britt van Mensvoort en Mieke Boots, zijn de ‘dirigenten’ van het nieuwe wereld orkest Wijstijd. Wij willen nieuwe wereld dromers en bouwers zoals jij bekrachtigen in het creëren van een wereld waarin jij wilt leven.

 

Ik wil het e-book lezen.

In het e-book lees je o.a. waarom wij een nieuwe wereld orkest in het leven roepen én wat je gaat ervaren als je je aansluit bij het orkest. Bovendien lees je wanneer en hoe je 'auditie' kan doen voor het nieuwe wereld orkest.

Marketing door

>> Dankjewel voor je interesse in ons e-book over het nieuwe wereld orkest. Je ontvangt een e-mail met daarin een link om het e-book te bekijken. Ontvang je hem niet in je inbox, check dan ook even je spambox 😉