Inner Power Profiel
Ontdek jouw blauwdruk en wordt bewust wat voor jou heel ‘gewoon’ is


Wil je jouw SLEUTELS ontdekken van jouw eigen Inner Power? 
Inzicht krijgen in al jouw kwalitieten, talenten en gaven?
Bewust worden van wat je onbewust al weet maar dit nog niet goed onder woorden kon brengen?

 Ontdek de sleutels tot jouw Inner Power

 • Je krijgt jouw unieke Inner Power Profiel die jouw je essentie laat zien en wat jouw innerlijke kompas is.
 • Je krijgt inzicht in de kwaliteiten die je van nature hebt, jouw talenten en jouw gave. 
 • Je ziet hoe je toegang krijgt tot jouw gave. 
 • Je weet welke valkuilen jou tegenhouden om jouw potentieel ten volle te gaan benutten.
 • Je ziet waar jouw groeipotentieel ligt.
 • Je wordt je bewust van dingen die jij onbewust al hebt ervaren.
 • Door het inzicht in jouw blauwdruk vallen allerlei puzzelstukjes op hun plek.

Sleutels

Surf mee op de natuurlijke energie van Tzolkin

 • Tzolkin – de Maya kalender biedt ons al duizenden jaren wijsheden. 
 • Was je gewend om de dagen van de week te tellen, nu nodig ik je uit om je te verbinden met de Tzolkin-Tonen die ieder hun eigen ritme én creatie in zich dragen. 
 • Door je te verbinden met deze Tzolkin kalender en de dagenergieën, brengt het je steeds dichter bij de natuurlijke tijd en haar ritme.
 • Een Tzolkin cyclus telt 260 dagen, heeft 20 verschillende zonnezegels, 20 golven (ook wel levenspaden genoemd) en 13 Tonen. 
 • Iedere week duurt 13 dagen, verbonden aan de 13 Tonen.  
 • De Tonen dragen spirituele energieën die ons de specifieke creatiekracht geven om te scheppen. Iedere Toon heeft een eigen betekenis én staat ook in relatie tot de andere tonen. Samen vormen ze een Wavespell, ook wel golf of levenspad genoemd. 
 • Na iedere ronde van 13 dagen begint er weer een nieuw creatieproces. Zo kun je steeds opnieuw beginnen en je verbinden met je intenties, de energieën en creatiekrachten. 

Tzolkin-toolkit

In de Tzolkin-toolkit wordt alle informatie gebundeld, zodat het eenvoudig toe te passen is voor jou als coach of therapeut. Het geeft je snel inzicht én nog meer diepgang. Ook kun je je eigen blauwdruk in en handomdraai leggen. 

Praktisch toepasbaar en gemakkelijk in gebruik is wat ik voor ogen heb, zodat jij het eenvoudig kan gebruiken in jouw werkzaamheden.  

 

Tzolkin toolkit

Met jouw Inner Power Profiel krijg je direct helder wat jouw essentie is, jouw natuurlijke kwaliteiten en ook jouw talent en gave. Dit is een prachtig cadeau voor jezelf. Deze blauwdruk van jezelf is een mooi kompas. In jouw blauwdruk zie je ook waar jouw groeipotentieel ligt.   

Verbind je dagelijks met de dagenergie van Tzolkin en kom steeds een stapje dichterbij het natuurlijke ritme. Dit zorgt voor minder stress in je leven en helpt je om steeds meer in je kracht te komen. 

Ben je na het lezen van jouw Inner Power Profiel enthousiast en wil je graag een verdiepende sessie? Dat is mogelijk en geeft je nog meer een beeld van jouw eigen kwaliteiten. Met een Zoom-opname kun je het gesprek later nog een keer terugkijken. Want steeds vallen er weer nieuwe kwartjes, kom je nog een laag dieper in jezelf.  

Plan dan via onderstaande butten een Verdiepende Sessie met mij in.  

** PAY IT FORWARD **

Gun een Inner Power Profiel aan een jongere die op dit moment nog niet de financiële middelen heeft om zichzelf dit te gunnen maar voor wie het super waardevol is om de (spirituele) blauwdruk op jonge leeftijd te kennen?

Hoe tof is het dat je jouw blauwdruk kent en ook de kwaliteiten die je van nature hebt, de talenten en gave. Dat je al van jongs af aan veel meer in je kracht gaat staan en dat dit voor jou gewoon is.

Maak gebruik van het Pay it forward principe en betaal twee Inner Power Profielen.

GAAF! Ik ga voor Pay it forward en geef graag een jongere in mijn omgeving een Inner Power Profiel om verder op te groeien en bekend te zijn met de sleutels tot zijn of haar inner power! 

Vanuit liefde en verbinding,

Mieke

 

Ongelofelijk hoe kloppend de Inner Power Circle van Mieke omschreef wat bij mij past en waar mijn uitdagingen liggen. De uitgebreide omschrijving van de Brenda-die-ik-ben volgens de wijsheid van de Tolkzin heeft mij geleerd om nog meer te fine tunen op dat waar ik werkelijk ‘aan’ ga staan. Waar voel ik een ‘ja’ bij.

Het telefonisch contact met Mieke was een fijne toelichting en een mooi moment om mijn vragen te stellen, omdat de Tolkzin voor mij nog wat onbekend is. Ik kon Mijn profiel hier na nog beter begrijpen.

Het document Inner Power Circle is eerder een boekwerk waarin alle facetten van mijn leven worden opgeschreven en ik pak het nog regelmatig terug om weer nieuwe inzichten te lezen. Zo’n handleiding is heel fijn en behulpzaam om mezelf te blijven herinneren aan wat wel/niet bij mij hoort en zo de valkuilen
te omzeilen.

Brenda

Wat is dit bijzonder zeg. Dit overzicht overtreft alle twijfels en analystische denkpatonen. Het klopt gewoon. Helemaal als een bus, van voor tot achter.

Jessica

Vind je de Tzolkin ook zo onwijs interessant en wil je je hier alvast in onderdompelen? Vraag direct mijn e-book aan. Je leert de eerste basisbeginselen van de eeuwenoude Maya wijsheid én je ontdekt de 3 sleutels tot jouw spirituele blauwdruk.