Tzolkin

♦ ♦  Eeuwenoude Maya wijsheden voor jou een mij beschikbaar  ♦ ♦

Tzol’kin

Tzol’kin betekent letterlijk telling van de dagen. Ieder Tzolkin jaar telt 260
dagen en staat gelijk aan 20 zonnezegels maal 13 tonen, oftewel 9 maanden.

De kalender die de Mayas’s hebben gemaakt, is de meest accurate kalender ter wereld en hoefde tot op heden nooit te worden bijgesteld. Dit in tegenstelling tot de Gregoriaanse kalender die één keer per vier jaar een schrikkeldag heeft om het allemaal weer kloppend te maken.

De Maya’s kennen al eeuwen creatie energie, ook wel scheppingsenergie genoemd, toe aan dagen. Waarbij iedere dag anders is. Deze kennis is door de ontdekking van de Wet van Tijd door Dr. José Argüelles gedecodeerd.Sinds enkele decennia kunnen we daarom weer werken met de kalenders van de Natuurlijke tijd.

Vele mensen over de hele wereld voelen zich intuïtief aangetrokken tot de Tzolkin.

De Maya’s hebben lang geleden al verkondigd dat eind 2012 het einde van een tijdperk zou zijn, van de Lange Telling. Dat is in de media weggezet als zijnde dat de wereld zou vergaan.

Wat zij hebben voorspeld, is dat er een nieuw tijdperk aan zou breken. Eén van een hoger bewustzijn. Ongetwijfeld heb je dat de afgelopen jaren al kunnen ervaren. De voorspellingen die de Maya’s deden en die we op basis van die kennis nog steeds kunnen doen, is zo ontzettend waardevol. Wij kunnen er – juist in deze tijd – zoveel van leren!

Wil je stappen zetten in de Nieuwe Wereld, dan is het echt hoog tijd dat je gaat leven vanuit je hart (mocht je dat al niet doen). Van denken naar voelen. Je intuïtie volgen, je hart volgen of hoe je het zelf ook noemt.

De Tzolkin oftewel de Maya wijsheid vind ik fascinerend! Niet alleen de voorspellingen die ze hebben gedaan, maar ook wat jouw geboortedag jou kan vertellen over de natuurlijke kwaliteiten die je met jou meedraagt, jouw talenten en gave.

Wat mij betreft past het juist heel goed bij de Nieuwe Tijd, juist vanwege het hogere bewustzijn dat zich wereldwijd op de Aarde manifesteert en het spiritueel ontwaken.

In Lak’ech
Ik ben een andere jij 

DROOMbaan
Sleutels

Blauwdruk

Vanuit verschillende invalshoeken kun je een blauwdruk van jezelf maken. Denk daarbij aan Human Design, Gene Keys en ook via de Tzolkin kun je een diepe duik in jezelf nemen. 

Intuïtief voelde ik aan dat ik graag wilde werken met de Tzolkin. Het is zeer passend bij de huidige transformerende tijd waar we als mensen een steeds hoger bewustzijn krijgen, het leren surfen op de natuurlijke tijd én dat het al eeuwenlang bestaat.

Tezamen zorgde dat ervoor dat ik mij helmaal ben gaan onderdompelen in van alles wat de Tzolkin te bieden heeft. En ik ben nog lang niet uitgeleerd hierover. Steeds kom ik weer lagen dieper die ik graag met je deel en waar jij jouw voordeel uit kan halen.  

Binnen Inner Power Circle is de Tzolkin één van de pijlers waarmee ik werk. Je kunt de basisprincipes lezen in mijn e-book. Aan de hand van jouw geboortedatum werk ik een compleet Inner Power Profiel voor je uit wat jouw spirituele blauwdruk is. De Tzolkin-toolkit is in ontwikkeling en is binnenkort ook voor jouw beschikbaar om mee te werken.  

Tot slot kun je ook ondernemen vanuit jouw spirituele blauwdruk. In het programma Embrace your Inner Power & Shine trekken we samen op zodat jij als voorloper in de Nieuwe Wereld écht laat zien wie je bent, IN je kracht stapt en jouw business goed gaat neerzet.