Hi!

Leuk dat je een gesprek bij mij hebt aangevraagd. Ik stuur je deze informatie nu alvast toe, zodat we het maximale uit ons gesprek kunnen halen.

1. We hebben exact 30 minuten voor ons gesprek. Vlak voor de door jou gewenste tijd, klik je op de Zoom-link die je hebt ontvangen om bij ons gesprek te komen. De focus van het gesprek is dat we ingaan op jouw situatie om te bepalen of je ik jou hiermee kan helpen om datgene te bereiken wat je wilt.

2. Zorg dat je op een plek bent, waar je jezelf comfortabel voelt. Dit helpt ons om vanuit de juiste energie te werken en zodoende om het beste uit het gesprek te halen. Voor als je het fijn vindt, kun je pen en papier bij de hand te hebben voor notities.

3. Wees er klaar voor om jouw volle potentie te gaan benutten en in jouw grootsheid te gaan staan. Als dit programma goed bij jou past en er een goed gevoel over hebt, dan stemmen we samen af wanneer jij hebt beste kan instappen. Ik wil je graag alle aandacht geven, jij hebt jouw volle aandacht hiervoor nodig om zoveel mogelijk eruit te halen.

4. Lees dit document door zodat je weet hoe je jouw hart met jouw Ziel verbindt en jouw DROOMBusiness in 9 weken creëert.

Ik kijk uit naar ons gesprek!

Vanuit liefde en verbinding,
Mieke