Embrace your Inner Power & Shine

Is voor ondernemers die voorlopers in de Nieuwe Wereld om helemaal IN hun kracht willen gaan staan
en daarin een stevige plek willen innemen.

In Embrace your Inner Power & Shine ga je eerst helemaal terug naar jouw kern, jouw spirituele blauwdruk.
Je ziet wie jij in essentie bent en wat jouw volledige potentieel is.
Oude wijsheden leer je op een eenvoudige kennen voor nog meer diepgang in jezelf én om in je werk toe tepassen,
zodat je ook bij anderen snel tot de kern en hun potentieel komt.

Door een holistische aanpak krijg je helder welke plek jij kan shine’en met jouw onderneming
en welke positie jij in de Nieuwe Wereld gaat innemen.

Omarm jouw volledige Inner Power en groei, bloei én straal als nooit tevoren! 

Voel je dat jij die hoogbewuste vrouwelijke ondernemer en voorloper bent in de Nieuwe Wereld en daaraan steviger wil bijdragen?

 …. en ….

Dat jij er klaar voor bent om in jouw grootsheid te gaan staan en zich niet langer tegen laat houden door iets of iemand, lees dan verder.

 

 Het is de hoogste tijd om te stoppen tegen de stroom in te roeien. De tijd is daar om jouw spirituele blauwdruk te omarmen en te zien wat jouw kwaliteiten zijn. En ook de andere kant ervan, jouw valkuilen. Turn jouw valkuilen om naar jouw kwaliteiten et voilá, je zal ervaren hoe het is om met de stroom mee te gaan.

Dit vraagt van jou wel dat je erkent dat je niet langer uitgeput wil raken, weerstand wil ervaren maar juist flow. Ja mag nu ein-de-lijk IN je kracht gaan staan. Ja, met alle kwaliteiten, talenten en zelfs met de gave die jij hebt! Je hebt dit allemaal van nature in je en als je je hier nu op gaat richten, dan kun je van die 8 met gemak een 9 maken of misschien zelfs een 10.

Stop om nog langer in jouw comfortzone te gaan zitten of een beetje doelloos rond te dobberen. Je houdt nog teveel vast een bestaande patronen en structuren. Dit geeft je niet (meer) de voldoening die je zou willen. En ondertussen verstrijkt de tijd….

Jouw volledige potentieel houdt zich nog teveel schuil in jou. Het is toch onwijs zonde om dit verloren te laten gaan!

Hoewel het je steeds meer lukt om jouw haart te gaan volgen, is er nog iets wat jou tegenhoudt om daar helemaal voor te gaan.  

Hoe mijn Inner Power écht volledig werd aangesproken…

Mijn innerlijke reis is al vele jaren aan de gang. Op het moment dat ik ervoor koos om als ondernemer aan de slag te gaan, begon de reis naar mijn eigen Inner Power. En ook daar ging de weg niet zomaar vanzelfsprekend.

Hoe meer stapjes is op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling deed, hoe dichterbij ik bij mezelf kwam.

Ik kwam erachter dat ik een hele sterke intuïtie heb en dat dat al in mijn tienerjaren zo is gegroeid.
Ik kwam erachter dat ik vaak al dingen weet en zie, ver voordat anderen het weten of zien.
Ik weet welke stappen ik steeds heb te zetten, door mijn hart te volgen en te luisteren naar mijn intuïtie.

En toch liet ik mij steeds afleiden van hetgeen ik écht te doen had.
Was het de ene keer het familiebedrijf weer op de rit krijgen, dan een grote verhuizing waar we alles opnieuw moesten opbouwen. Of dan welke rol ik zelf wilde innemen in mijn bedrijf, in mijn gezin, als partner en als moeder.

Ook al weet ik dat steeds de bedoeling is van wat er gebeurt, er moest een keer een moment komen dat ik pas écht in mijn Inner Power werd gezet door de omstandigheden waarin ik mij bevond.

Op het moment dat we financieel enorm geraakt werden én gedupeerd door mensen met helaas de verkeerde intenties werd er iets in mij wakker.

Dit wil ik nooit meer…. 

Ik kreeg helderder dan ooit tevoren wat ik wilde gaan doen en ook hoe. De ene na de andere stap werd mij duidelijk, precies op het goede moment.

Aan de hand van de Tzolkin, de manifestatie die ik doorkreeg en hoe mijn eigen rol duidelijk werd, ben ik pas echt in mijn kracht gaan staan. En ook durven staan, want er was altijd nog een stemmetje in mij die toch niet helemaal in haar grootsheid durfde te gaan staan.

Nu is het genoeg en nu is het mijn tijd

Dat het mijn tijd is, vond ik eerst heel egoïstisch klinken maar ook met de stemmetjes ben ik vrienden geworden. Ik geloof er namelijk in dat wanneer je pas écht voor jezelf kiest, je ook de allerbeste versie van jezelf aan anderen kan geven.

Dat wanneer jij écht aan het shinen bent, je anderen nog beter kan laten shinen.

Maar wat wil ik dan wél…

 • Steeds weer mijn eigen weg ingaan, vanuit vertrouwen. Ook al is dat een pad die niet de makkelijkste is en al helemaal niet regulier. Het hebben van een oervertouwen is helemaal in lijn met mijn zonnezegel.
 • Mijn eigen hart volgen en vooral blijven doen wat het mij ingeeft. Met dit ‘heldere weten’ of hartsweten wil ik het liefst iedereen helpen die op mijn pad komt om de weg naar het eigen hart (nog meer) te openen.
 • Een bruggenbouwer zijn tussen de spirituele en zakelijke kant en hier een voorbeeld in zijn hoe je beide werelden heel goed kan combineren in een business (mijn rol vanuit mijn Zielezegel, de Witte Wereldoverbrugger).
 • Mijn rol in de Nieuwe Wereld nu écht pakken en anderen daarbij begeleiden die hetzelfde willen doen.
 • Leven, wonen en werken vanuit (financiële) vrijheid.

In de Nieuwe Wereld zoals jij en ik die zelf voor ogen zien, kun je niet leunen op hoe het tot die tijd altijd is gegaan. Dat de dingen vastomlijnd zijn en dat je precies weet hoe een en ander loopt.

En dat is ook wat het programma Embrace your Inner Power & Shine jou biedt. De contouren zijn uitgezet, wat jij onderweg nodig hebt of wat er zich aandient, daar wordt op ingespeeld. 

In het programma maak je een aantal shifts door om die veranderingen in jou in gang te zetten die nodig zijn om jouw doel te bereiken. 

 

Stap 1 – Stop tegen de stroom in roeien:
                   Van UIT je kracht naar IN jouw kracht

De tijd is er nu rijp voor om eerst terug te gaan naar jouw essentie. Jouw spirituele blauwdruk aan de hand van de Tzolkin laat je zien:

 • Wat jouw levenspad én spirituele pad is
 • Wat de kwaliteiten zijn die je van nature hebt, wat jouw talenten zijn
  en wat jouw gave is
 • Wat jouw valkuilen zijn die jou tegenhouden om jouw volle potentieel te benutten
 • Waar jouw groeipotentieel ligt
 • Wat jij hier komt doen op Aarde

Door jouw spirituele blauwdruk te omarmen, krijg je veel inzichten in jezelf en het zal je ook veel herkenning geven. Je hoeft niet langer vast te blijven zitten op de plek waar je nu zit. Of datgene te doen wat je nu al te lange tijd doet. Of allerlei trainingen en cursussen te volgen om jezelf te verder te ontwikkelen. Je realiseert je dat jouw power niet langer buiten je hoeft te zoeken, je weet dat alle wijsheid al ín jou zit!

 

Stap 2 – Leer surfen met de natuurlijke tijd én hoe je met het gemak van
                  de Tzolkin-toolkit oude Maya wijsheid kan inzetten voor jezelf
                  of in jouw (coach)werk

Nadat we jouw spirituele blauwdruk uitvoerig hebben besproken om te zien wie jij in essentie bent en waar jouw groeipotentieel ligt, krijg je een duik in de eeuwenoude Maya wijsheid. Je leert de basis kennen van de Tzolkin met haar cyclussen, zonnezegels, tonen, golven. Hoe je erachter komt wat jouw missie in dit leven is, hoe je achter je talent komt, hoe je bij dit talent komt en wat jouw gave is.
Verder ga je ook nog ontdekken hoe je zelf kan achterhalen wat jouw doel in dit leven is.

De verdieping in de Tzolkin brengt je zelf steeds meer diepgang en raakt iedere keer weer nieuwe lagen in jezelf. Op deze manier ontdek je steeds meer in jouw ware zelf.

Een groot cadeau is het om te leren surfen op de natuurlijke tijd.
Je ervaart nu mogelijk vaak dat je tijd tekort hebt. Dit levert stress op, tijdstress en dat is niet goed voor je.

Zonder dat je er erg in hebt, zorgt de huidige Gregoriaanse kalender en tijdsaanduiding onbewust voor extra stress. Hij heeft 12 maanden, is onregelmatig en een relatie met de natuurlijke cycli ontbreekt. Maanden tellen 31, 30 en 28 dagen en eens per 4 jaar 29 dagen om de jaartelling weer ‘regelmatig’ te krijgen. Deze ‘weeffouten’ hebben een groter effect op ons leven dan je je bewust van bent. De onregelmatigheid werkt namelijk energetisch door. We ervaren steeds minder tijd en zijn het contact met de bron van het leven kwijtgeraakt, met alle gevolgen van dien…

De Maya Tzolkin kalender schrijft aan iedere dag een eigen, speciale energie toe. Iedere dag is anders. Tzol’kin betekent letterlijk telling van de dagen. Ieder Tzolkin jaar telt 260 dagen en staat gelijk aan 13 manen (van 28 dagen) in een jaar oftewel 9 maanden. En waar herken je 9 maanden nog meer van? Precies, de draagtijd van een baby door de moeder.

Je krijgt een overzicht waarin je eenvoudig ziet welke dagenergie er is. Dit maakt het heel makkelijk voor je om met de natuurlijke tijd mee te surfen. In het energie dagboek kun je eenvoudig bijhouden wat je meemaakt en door het consistent bijhouden zie je patronen in de dagenergie, wanneer jij op je best bent, wat welke energie voor jou doet etc.
(Noot: dagboek opzet maken om notities te maken bij de dagenergie)

Om de verdieping IN en het werken MET de Tzolkin zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken, heb ik een toolkit gemaakt. Hierin heb ik allerlei informatie gebundeld om het voor jou overzichtelijk en goed toepasbaar te maken.

Alle informatie over kleuren, cyclussen, verschillende dagenergieën en noem maar op wat de Tzolkin allemaal biedt, kan nogal complex en zelfs overweldigend overkomen.

De Tzolkin-toolkit biedt je overzichtelijk alle informatie per zonnezegel, toon en golf. Hiermee kun je jouw eigen blauwdruk makkelijk voor je neerleggen, maar ook voor jouw omgeving en wat te denken van jouw werkkring en (coach)klanten.

Je ziet in een handomdraai:

 • Wat jouw essentie van is
 • Welke kwaliteiten je van nature hebt die bij de zonnezegel, toon én golf horen
 • Wat het groeipotentieel van jezelf en ieder ander is
 • Wie of welke energieën jou gidsen zijn
 • Wat jouw missie of doel in jouw leven is of jouw innerlijke kracht

Kortom, je hoeft je niet zelf te verdiepen in allerlei boeken om de wijsheid je eigen te maken. Aan de hand van de toolkit* en onderbouwende video’s ervaar je hoe je de verdieping in de Tzolkin met gemak tot je neemt én kan toepassen voor jezelf, je werk of in je (coach)praktijk.

* De toolkit past bij mijn creatiekracht van toon 6 om de dingen mooier en beter te maken én vanuit mijn zonnezegel Rode Draak met als één van mijn kwaliteiten oercreatie is. 

Stap 3 – Krijg helder hoe jij stevig jouw plek in de Nieuwe
                  Wereld inneemt

De Maya’s hebben het al voorspeld, eind 2012 was het einde van een tijdperk. Niet dat de wereld zou vergaan, maar een nieuwe tijd van een verhoogd bewustzijn brak aan.

De Nieuwe Wereld die zich langzaam maar zeker aan het manifesteren is, vraagt om voorlopers. En dat jij je hiertoe aangetrokken voelt, zegt genoeg. Je hebt al veel stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling gezet en ook in jouw spirituele groei.

Maar toch blijf je je afvragen op welke manier jij jouw bijdrage kan leveren aan de Nieuwe Wereld. Aan de wereld die jij graag ziet groeien en waar jij jouw liefde en aandacht aan wil geven.

Maar hoe kom je nu tot een gewogen keuze om helemaal datgene te gaan doen wat jij hier te doen hebt op aarde?

Je wil dat de volgende stap die je zet helemaal goed voelt én echt helemaal bij jou past.
Je wil ook het vertrouwen hebben dat je met jouw nieuwe stap – of herziene stap – voldoende inkomsten genereert.

Oftewel, met een goed en gedegen fundament krijg je voldoende vertrouwen om jouw plek in te nemen.

Met jouw spirituele blauwdruk, jouw eigen Inner Power en het SHINE-framework wordt jouw volgende stap met een holistisch aanpak vormgegeven. Hierdoor creëer je een goed en gedegen fundament wat jou voldoende vertrouwen geeft om jouw rol helemaal te pakken en die in de Nieuwe Wereld neer te zetten.

Een (spiritual) business blueprint met daarin een stappenplan om je nieuwe / vernieuwde onderneming neer te zetten.

Je bouwt in 8 stappen jouw DROOMbusiness. Met een passend droommodel (lees verdiensten- of businessmodel) voor jouw (nieuwe) bedrijfsactiviteiten maak je alles kloppend om in de Nieuwe Wereld te ondernemen. Dit zorgt voor rust en vanzelfsprekendheid in het ondernemen.

Alle stappen tezamen vormen een DREAM-framework. Dit ondersteunt jou bij de ‘bouwfase’ van jouw bedrijf tot het moment om van start te gaan met jouw droombusiness.

Je komt tot:

 • een concrete strategie voor je bedrijf
 • bedrijfsactiviteiten en hoe je deze in de juiste vorm kan gieten.
 • jouw ideale klanten zijn en je ontdekt onder welke voorwaarden jij wil werken en hoe je zodoende jouw business kan runnen onder jouw eigen voorwaarden
 • een droommodel waarin je jouw bedrijfsactiviteiten en die jou van inkomsten vooorziet en laat zien hoe jouw verdiensten eruit zien.
 • een stappenplan om vanuit het grotere plaatje te zien welke stappen er nodig zijn om bij jouw ideaal uit te komen
 • Een passend plan om zichtbaar te worden zodat je door jouw DROOMklanten wordt gevonden

Stap 4 – Dromen, durven en nu gewoon…… DOEN!

Hoe krijg jij vertrouwen in de stappen die jij gaat zetten?
Je kan wel 100 redenen verzinnen waarom je jouw volgende stap niet moet zetten of stemmetjes die jou tegenhouden om nu echt in jouw grootsheid te gaan staan.

Laat je jouw volgende stap bij DROMEN?

DURF je het daadwerkelijk aan?

Dan is de tijd aangebroken om het echt ‘gewoon’ te gaan DOEN.

In dit laatste onderdeel van het programma gaan we aan de slag met jouw MINDset. Want van alle stappen die je hebt zet,  komt het nu aan op MINDset.
Alle ‘mindcontrollers’ worden aangekeken, vervolgens bedankt en aan de kant gezet.

Het zijn de stemmetjes in je hoofd die je proberen tegen te houden en de overhand proberen te nemen. Maar het is je lijf die precies weet wat goed voor je is. DURF je daarop volledig te vertrouwen? Durf je er voor te GAAN, wetende dat alles al in jou zit en de tijd nu is aangebroken om hiervoor te gaat staan?

ANGSTEN die je eerder op je levenspad bent tegengekomen, zullen je weer gaan ontmoeten. Dat mag, maar deze keer laat je je er niet door weerhouden.

Je gaat helemaal IN je kracht staan. Je bent zover gekomen, hebt al zoveel stappen gezet en shifts doorgemaakt. Nu ben je er helemaal klaar voor om jouw ware potentieel te omarmen en dit door niets of niemand aan de kant te zetten.

Je weet dat alles IN jou zit en dat jij dit nu naar buiten mag brengen en daarmee de Nieuwe Wereld creëert en op jouw manier ondersteunt.

De laatste 3 checks in deze fase zijn:

 • Mindset
 • Hearthset
 • Soulset

Met een creatieve manier gaan we hiermee aan de slag én waarin je in een latere fase kan terugvallen mocht je even uit je kracht zijn.

In het Embrace your Inner Power & Shine programma ontvang je ook een paar bonussen om jou optimaal te ondersteunen om IN jouw kracht te gaan staan. 

 • De Voice’methode om jouw intuïtie nog beter te ‘verstaan’
 • De Inside-out & Outside-in methode om jouw vergroot bewustZIJN te verhogen. Hierdoor kun je nog meer contact kan maken met jouw Inner Power en ervaar je meer en meer de magie van bewustZIJN.

   >>   Wil je nog graag meer weten over Embrace your Inner Power & Shine?  <<

Je bent op het punt gekomen dat je jouw volgende stap wil zetten.
Plan een afspraak in als jij:

 

 • Helemaal IN jouw kracht wil staan
 • Nu écht jouw hart wil volgen
 • Jouw voordeel doen met oude wijsheid die in een modern en praktische jasje is gestoken
 • Jouw plek in de Nieuwe Wereld wil innemen omdat je weet dat jij een positief verschil kan maken en waarde toevoegt
 • Vooral wil doen waar jij heel blij van wordt
 • Vanuit vrijheid willen werken

Ik ben heel blij dat ik met Mieke heb mogen samenwerken. Droombusiness werd droomleven en mede door Mieke heb ik mijn eigen puzzel compleet gemaakt.

Marjo van Weenen

Center for Innerbalance