Tzolkin basistraining inclusief toolkit 

Gemak is het toverwoord waar ik naar streef. De grote hoeveelheid informatie over de Tzolkin tot de kern brengen, zodat het eenvoudig toe te passen is voor jezelf, in je praktijk, voor je (coach)klanten of in je bedrijf.

Praktisch de informatie kunnen toepassen, zodat je in een handomdraai tot iemands essentie komt.

Alle informatie krijg je overzichtelijk per zonnezegel, toon en golf aangereikt. Hiermee kun je iemands blauwdruk voor je neerleggen.

Je krijgt snel inzicht in het groeipotentieel. Of de gidsen die bij de energieën  horen. De Tzolkin toolkit is handig te gebruiken, live of via bijvoorbeeld een Zoom-gesprek.

Met de toolkit krijg je de Maya wijsheid veel sneller in de vingers, je hoeft immers niet zelf alles op te zoeken in boeken of via het internet. 

Het is mijn missie om het ondernemen & spiritualiteit met elkaar te verbinden. Het is niet OF OF maar in mijn ogen EN EN. Waarom zou je persoonlijke ontwikkeling en groei op het gebied van bewustzijn alleen toepassen in je privé leven?

We leven in een transformerende tijd die juist om een vernieuwende aanpak vraagt. De eeuwenoude Maya wijsheide sluiten hier heel goed bij aan, maar dan in een nieuw en eigentijds jasje.

Wat kun je verwachten in de Tzolkin-toolkit? 

 • illustraties & beschrijvingen van de 20 Zonnezegels
 • illustraties & beschrijvingen van de 13 Tonen
 • illustraties & beschrijvingen van de 20 golven (levenspaden)
 • illustraties van de 13 tonen in een golf
 • 1 kaart met uitleg over de 4 kleuren (rood, wit, blauw en geel) die worden gebruikt
 • 1 overzicht hoe je bij iedere geboortedatum tot het talent, de ontwikkeling naar het talent en de gave komt
 • 1 afbeelding met de 260 dagen tellend Tzolkin kalenderjaar, met daarin 20 zegels, 13 tonen, 54 galactische activeringspoortdagen, 2 brondagen
 • 1 afbeelding met daarin de 20 golven van 13 dagen zichtbaar
 • een uitgebreide handleiding met toelichtingen op het gebruik van alle elementen van de toolkit
 • sjablonen om o.a. Inner Power Profielen (verkort en uitgebreider) te maken

Bovendien kun je de training volgen die je in 9 online bijeenkomsten wegwijs maakt in de Tzolkin. Van de 9 bijeenkomsten wordt je in 5 bijeenkomsten meegenomen in de inhoud, in de andere 4 sessies ga je vooral zelf aan de slag door te oefenen. 

Het is mijn ervaring dat juist door het DOEN je sneller wegwijs wordt in de materie, de zonnezegels leert kennen en onder andere zelf een Inner Power Blueprint kan maken. 

Stap voor stap word je dus meengenomen in de wijsheden om ze te interpreteren, toe te passen en dat zoveel mogelijk op een praktisch en toepasbare manier. 

Je verbind je met een groep gelijkgestemden en juist door samen de training te doorlopen en ervaringen te delen, leer je het nog beter kennen. 

Nieuwe training

De eerst volgende training start donderdag 30 mei om 10.30 uur.  
Iedere inhoudelijke sessie duurt 1,5 uur, een oefensessie duurt 1 uur.
Van zowel de trainingsessies als oefensessies wordt een Zoom-opname gemaakt die je achteraf ontvangt. 

 

Trainingsdata

 • Donderdag 30 mei
 • Donderdag 6 juni (oefensessie)
 • Donderdag 13 juni
 • Donderdag 20 juni (oefensessie)
 • Donderdag 27 juni 
 • Donderdag 4 juli (oefensessie
 • Donderdag 11 juli 
 • Donderdag 18 juli (oefensessie)
 • Donderdag 25 juli (slotsessie)

Iedere sessie start om 10.30 uur per Zoom.

Houd per trainingssessie rekening met zo’n 2-3  uur de tijd om bijv. de Zoom terug te kijken, materie door te nemen, oefeningen te doen met de opgedane kennis om dat in de praktijk toe te passen.  

Bij de lancering is de toolkit alleen digitaal beschikbaar. Maar wist je dat bij 50 of meer bestellingen, de toolkit ook in een prachtige papieren versie beschikbaar komt? Dan kun je er zowel online als offline mee werken! Ontdek de veelzijdigheid van de toolkit en de vele voordelen die het te bieden heeft.

Dit is GOUD waard!

Dit is één van de reacties na afloop van de aftrapsessie met de groep pioniers die de Tzolkin-toolkit test. Dit omvat in 1 woord het potentieel van de toolkit. Die is ongelofelijk groot en kan voor zoveel doeleinden worden ingezet.

Naast dat de toolkit goud waard is, heb ik ook de volgende reacties vanuit de pioniersgroep ontvangen:  

🏆 “Wat een amazing werk heb je gedaan”

🏆 “Wat ziet het er prachtig uit! Ik ben blij en dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet.”

🏆  “Deze magisch vrouw volgt haar hart, plaatste een oproep voor een pioniersgroep voor haar prachtige, heldere Tzolkin-toolkit. Mieke you are gold.”


Dit is nog maar  aan het begin van de ontdekkingstocht met de Tzolkin-toolkit. 

Ben jij nu al overtuigd van de waarde die de toolkit. En wil je heel graag met de eeuwenoude Maya wijsheden werken?

Sluit je aan bij de groep die donderdag 30 mei start om de basis van de Tzolkin, Maya wijsheid eigen te maken én met de toolkit te kunnen werken. 

Stuur een mail naar: connect@innerpowercircle.nl

Onwijs gaaf de toolkit en voordat ik hem bestel hoor ik er graag nog iets meer over en vooral de mogelijkheden die het voor mijn bedrijf biedt!
 
Plan via de link hieronder jouw Toolkit potentieel sessie in: 

Zou je het tof vinden om ook met de eeuwenoude Maya wijsheden te werken? Juist in deze fase is het nog niet zo heel bekend en hierdoor kun jij je goed onderscheiden met je business. Bovendien kom jij super snel tot iemands essentie, wat hij of zij te doen heeft op Aarde. 

Gun jij jezelf een mooi cadeau? Met de aanschaf van de Tzolkin-toolkit verwen je niet alleen jezelf, maar kies je ook een meerwaarde voor je bedrijf. Verrijk jezelf met deze eeuwenoude kennis en krijgt nog sneller inzicht in jouw klanten.  

Heidi de Gols: “Echt een schitterende tool die je hebt ontwikkeld Mieke! Voor wie zichzelf nog beter wil leren kennen en ook anderen wil begeleiden om hun unieke schatkist beter te leren kennen.
Ga zeker eens kijken en voelen naar wat Mieke heeft samengesteld op een simpele en tegelijk transformerende wijze!

Haar passie zit verweven in deze prachtige en krachtige tool + begeleiding! Ik mocht het zelf be-leven als pionier in haar 1ste groep!!!

Ineke Fritsma “Voor mij is Mieke met haar zonnezegel van Rode Draak,  een levend voorbeeld van echte draakkwaliteiten als  (oer) vertrouwen, creativiteit, originaliteit en pioniersschap. Op een rustige, mooi vormgegeven  manier heeft ze heel veel informatie overzichtelijk in kaart gebracht met haar Tzolkin toolkit. Als een soort ‘kosmische bibliothecaresse’ heeft ze daarmee in mijn ogen een gouden brug weten te slaan tussen de spirituele wereld en het praktische ondernemerschap.

Dank je wel Mieke, ik ben blij dat ik je heb leren kennen en dat ik mee kon doen met de pioniersgroep als collega Rode Draak.”